Godt nyt for de handlende – og for os alle.

Udgivet af draganpopovic den

Nu kommer der endelig en times gratis parkering i Hillerød midtby på kommunens parkeringspladser. Jeg havde gerne set to timers gratis parkering, men det er en fornuftig start. Venstre har arbejdet målrettet for at forbedre forholdene for de handlende og erhvervslivet.

Gratis parkering er en fornuftig investering for Hillerød. Jeg tror på, at pengene kommer igen i form af øget handel. Det gavner de handlende, det gavner butikkerne og det gavner i sidste ende os alle, når der kommer mere gang i Hillerød.

På Frederiksberg praler de ligefrem med, at parkering er anderledes end resten af København. På Frederiksberg kan man nemlig parkere op til 2 timer gratis. Det er klart, at flere vælger at handle, der hvor det er nemt, bekvemt og gratis at parkere. Jeg er sikker på, at den gratis parkering har stor betydning for butikkerne og handelslivet på Frederiksberg. Den effekt kommer nu også til Hillerød.

Fremover kan man køre i byen og ordne de små hurtige indkøb uden at tænke på parkeringsafgiften. Flere vil vælge at handle i Hillerød, frem for udenbys eller på internettet.

Så er det måske dem, der ikke selv vil benytte sig af det og tænker, hvad får jeg ud af det? Men vi er et fællesskab. Går det godt for handelslivet, betyder det noget for hele Hillerød. Handelslivet betyder liv, aktivitet og arbejdspladser. Så selvom du ikke selv benytter sig af den gratis time, så får vi alle noget ud af det.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *